Gemeente Den Haag huurt ca. 1.974 m² kantoorruimte in gebouw Sirius

0
De gemeente Den Haag huurt ca. 1.974 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Sirius’ aan de Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag ten behoeve van The Hague Humanity Hub, een broedplaats voor innovatie op het gebied van vrede, recht en humanitaire zaken.
Sirius is een modern kantoorgebouw bestaande uit 7 bouwlagen en gelegen in het centrum van Den Haag, nabij het NS-station Den Haag CS. Het kantoorgebouw is gelegen in De Resident, een nieuw stukje binnenstad in Den Haag. Dit gebied wordt omsloten door de Turfmarkt, Fluwelen Burgwal, Herengracht en Zwarteweg.
Met deze transactie is kantoorgebouw Sirius geheel verhuurd. Eerder werden huurovereenkomsten gesloten met EMMA – Experts in Media en Maatschappij, A&O en de Ambassade van Finland.
JLL adviseerde de verhuurder Castor (Sirius) B.V. collegiaal met Frisia Makelaars.
Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?