Hansa-Flex vestigt zich aan de Topaasstraat in Hengelo

0

Sinds kort heeft Hansa-Flex een nieuwe vestiging aan de Topaasstraat 30 in Hengelo. Ze huren het bedrijfspand met een oppervlakte van circa 625 m² dat bestaat uit een showroom, bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Na in 1962 begonnen te zijn in een garage in Bremen, is Hansa-Flex vijf decennia later wereldwijd een toonaangevende systeempartner op het gebied van hydrauliek. In 1989 opende Hansa-Flex Nederland B.V. als eerste buitenlandse vestiging haar deuren. In de loop der jaren is het concern uitgegroeid tot ruim 400 vestigingen verdeeld over 35 landen. Met de opening van deze vestiging in Hengelo heeft Hansa-Flex inmiddels 11 vestigingen in Nederland.

Boers&Lem trad in deze transactie op namens de vertrekkend huurder.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/hansa-flex

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?