Vijfde vestiging Dunkin’ Donuts in centrum Amsterdam

0

Dunkin´ Donuts heeft recent een nieuwe vestiging geopend in de binnenstad van Amsterdam. De nieuwe zaak aan de Warmoesstraat 167 heeft een oppervlakte van circa 180 m² op de begane grond en circa 25 m² opslagruimte in de kelder. Voor Dunkin´ Donuts is dit de vijfde vestiging in Nederland.

Dunkin’ Donuts is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van koffie en zoetwaren en opende in maart van dit jaar de eerste vestiging in Nederland aan de Nieuwendijk. Dunkin’ Donuts heeft op dit moment meer dan 12.000 vestigingen in 45 landen. In Europa heeft het bedrijf ruim 240 vestigingen.

Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar, een institutionele belegger, bij de verhuur van deze winkel. Cushman & Wakefield was ookbetrokken bij het verhuur-gereed maken van de unit. Dunkin´ Donuts werd in deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/vijfde-vestiging-dunkin-donuts-in-centrum-amsterdam?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?