Meltwater huurt aan de Amsterdamse Singel

0

Meltwater heeft met AIK, de verhuurder van gebouw Singelstaete in Amsterdam, een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 930 m² kantoorruimte. De aanbieder van media intelligence & social monitoring tools is nu nog gevestigd aan de Herengracht. Vanaf 28 augustus zal de huurder haar intrek nemen op de 3e verdieping van het statige gebouw op de hoek van de Singel en de Raadhuisstraat (Singel 250). De circa 8.200 m² in gebouw Singelstaete zijn hiermee weer volledig verhuurd.

Gebouw Singelstaete ligt in het hart van Amsterdam omringd door diverse horecagelegenheden, winkels en bezienswaardigheden. Het monumentale kantoorobject aan de grachtengordel is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw kent twee entrees, één aan de Singel en één aan de Raadhuisstraat. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met 40 parkeerplaatsen.

Meltwater werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate. CBRE adviseerde de verhuurder.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?