Stichting Deltares huurt kantoorruimte op Dalton Office Park Utrecht

0

Bridges Real Estate heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Deltares voor circa 1.400 m² in het kantoorgebouw aan de Daltonlaan 600 in Utrecht.

Deltares is een groot technologisch instituut in Nederland op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. De organisatie richt zich voornamelijk op rivierdelta’s, kustregio’s, riviergebieden en offshore. Hierbij werkt Deltares aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij.

Cushman & Wakefield adviseerde Bridges Real Estate bij deze transactie. Stichting Deltares werd begeleid door Nassau Bedrijfshuisvesting.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/stichting-deltares-huurt-kantoorruimte-op-dalton-office-park-utrecht?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?