Syntrus Achmea verkoopt kantoorgebouw in Best aan particuliere belegger

0

Syntrus Achmea heeft namens één van haar cliënten het kantoorgebouw aan de Waal 31 in Best verkocht aan een particuliere belegger. Dat blijkt uit de akte van levering van 30 juni 2017 (Kadaster). Een koopsom is niet bekend gemaakt . Het object is gelegen op een ruim perceel van 2.286 m² op Bedrijventerrein Breeven in Best. Het gebouw bestaat uit 2.308 m² kantoorruimte verdeeld over zes bouwlagen en beschikt over 57 parkeerplaatsen (parkeernorm 1:40). Het gebouw is gedeeltelijk verhuurd (249 m²). Het grootste gedeelte van de leegstand zal door één van de werkmaatschappijen van de koper in gebruik genomen worden.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door het Agency Offices team van JLL Eindhoven.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/938/jll-verkoopt-kantoorgebouw-in-best-aan-particuliere-belegger

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?