Panalpina huurt distributiecentrum in Tilburg

0

De Panalpina Group huurt het distributiecentrum van 18.157 m² aan de Posthoornstraat in Tilburg van Logicor. Het DC bestaat uit 17.294 m² warehouse en 863 m² kantoorruimte. Er zijn 70 parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

Voor Panalpina is de ligging van het DC ideaal, omdat zij al een DC in de directe omgeving hebben. Het nieuwe DC wordt geopend om tegemoet te komen aan de groei van contractlogistiek in Nederland.

Panalpina is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van supplychainoplossingen. Het bedrijf combineert luchtvracht, zeevracht en logistieke en manufacturing services om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor diverse industrieën te leveren. De Panalpina Group heeft een wereldwijd netwerk met ongeveer 500 vestigingen in meer dan 70 landen en werkt samen met partnerbedrijven in nog eens 100 landen. Panalpina heeft wereldwijd ongeveer 14.500 medewerkers die een uitgebreide service leveren aan de hoogste kwaliteitsnormen – waar en wanneer nodig.

Logicor is een van Europa’s grootste logistieke vastgoedspecialisten met een portfolio van 13,6 miljoen m² in 17 landen. Hun pan-Europese strategie wordt ondersteund door kantoren op de kernmarkten van 12 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/panalpina-huurt-distributiecentrum-in-tilburg?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?