BAM Wonen tekent overeenkomst transformatie voormalig kantoorpand Octrooiraad Den Haag

0

BAM Wonen heeft de overeenkomst ondertekend voor de transformatie van het voormalige kantoorpand aan het Benoordenhout in Den Haag. In dit unieke pand was ooit de Octrooiraad gevestigd. BAM Wonen transformeert het pand naar 54 appartementen en vier penthouses. Alle woningen zijn bestemd voor de verkoop. De startbouw van de transformatie is naar verwachting einde van dit jaar.

Woningen
In totaal worden er 54 appartementen (van 77 m² tot 250 m²) en vier penthouses (van 196 m² tot 226 m²) ontwikkeld. De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat hier royale buitenruimtes op de zonzijde worden gerealiseerd. Daarnaast is er bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details en bieden de woningen comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid van gastenkamers voor logees.

Locatie
Het Willem Witsenplein ligt midden in het Benoordenhout, een goed verzorgde jaren ’30 wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, Haagse Bos en het centrum van de stad. Benoordenhout is niet voor niets een van de meeste geliefde wijken van Den Haag.

 

http://nieuws.bamwonen.nl/bam-wonen-tekent-overeenkomst-unieke-transformatie-voormalige-kantoorpand-octrooiraad-den-haag/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?