Savills aangesteld als property manager van ITO SOM

0

Union Investment heeft internationale vastgoedadviseur Savills aangesteld om kantoorgebouw ITO SOM op de Zuidas te beheren.

De opdracht omvat het commercieel, technisch en administratief management van ITO SOM. De ITO-toren (34.000 m²) ligt aan het Gustav Mahlerplein en het SOM-gebouw (18.000 m²) aan de Gustav Mahlerlaan. Huurders van het multi-tenant gebouw zijn onder andere Houthoff Buruma, Accenture, Tribes en Boston Consulting.

Philippine Bogaardt, Head of Commercial Property Management: “We zijn zeer verheugd om dit iconische gebouw aan onze beheerportefeuille toe te voegen en onze relatie met Union Investment, voor wie we op dit moment UNStudio, AkzoNobel, Stibbe en Crowne Plaza hotel beheren, verder uit te breiden.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/219586-0/08/2017/savills-aangesteld-als-property-manager-van-ito-som

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?