Canopy Investments koopt kantoorgebouwen Laan Copes van Cattenburch 77/79 Den Haag

0

Canopy Investments heeft de kantoorgebouwen gelegen aan de Laan Copes van Cattenburch 77/79 in Den Haag aangekocht. Het object ligt op eigen grond, heeft een oppervlakte van circa 1.000 m² en zal worden herontwikkeld tot 6 ruime hoogwaardige appartementen.

Het gebouw is aangekocht vanwege de locatie, het metrage en de herontwikkelingsmogelijkheden. Inmiddels zijn er door Canopy Investments meerdere objecten aangekocht in het gebied. Volgens het bedrijf is er in dit gedeelte van de stad (Archipelbuurt), grote behoefte aan’ kwalitatieve, ruime en luxe appartementen’.

Canopy Investments houdt zich bezig met de transformatie van kantoren naar woningen en vastgoedbeleggingen ten behoeve van de lange termijn.

Verkopende partij was een particulier welke geadviseerd werd door Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?