Le Creuset opent winkel in Maastricht

0

Le Creuset heeft op 22 juli 2017 de zevende winkel geopend in Nederland. De winkel, bestaande uit 65 m² op de begane grond, ligt in de historische binnenstad van Maastricht aan de Maastrichter Brugstraat 6.

Le Creuset heeft al winkels in Amsterdam, Den Haag en Den Bosch en in de drie grote outletcentra in Nederland, zijnde Bataviastad in Lelystad, Designer Outlet Roermond en Rosada in Roosendaal.

Sinds 1925 produceert Le Creuset geëmailleerd gietijzeren kookgerei van een uitzonderlijke kwaliteit. De totale productie voor de wereldwijde verkoop wordt nog altijd vanuit de oorspronkelijke fabriek in Picardië gedaan.

Cushman & Wakefield adviseerde Le Creuset bij deze transactie. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bijgestaan door Boek & Offermans. De vertrekkende huurder, Van Os Lederwaren, werd begeleid door Jacobs Van der Meij.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/le-creuset-opent-winkel-in-maastricht?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?