Conceptstore voor Pandora in Apeldoorn

0

Juwelier Pandora opende onlangs een conceptstore aan de Hoofdstraat 98 in Apeldoorn. De winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 106 m² op de begane grond en een opslagruimte op de eerste verdieping.

Het Deense Pandora, bekend om haar zelf samen te stellen armbanden, begon als een familiebedrijf in 1982 en is uitgegroeid tot ’s werelds derde grootste fabrikant van handgemaakte juwelen. Het bedrijf is actief in ruim 100 landen met meer dan 8.100 verkooppunten en 21.500 werknemers.

Gofield&Only begeleidde de huurder, Pandora, bij deze transactie. De verhuurder, Altera Vastgoed, werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/conceptstore-voor-pandora-in-apeldoorn?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?