JLL rapporteert sterk tweede kwartaal 2017

0

JLL maakte gister zijn resultaten bekend over het tweede kwartaal van 2017. In het tweede kwartaal van 2017 is de wereldwijde omzet gegroeid naar 1,8 miljard. Dat is een groei van 14% ten opzichte van een jaar eerder. De gecorrigeerde winst per aandeel bedroeg $1,82.

Reynout Vroegop, COO/CFO JLL Nederland: “De Nederlandse organisatie benut met zijn solide marktpositie volop de uitstekende marktomstandigheden. Er is sterke groei gerealiseerd in Office Leasing. Capital Markets heeft daarnaast een zeer sterk kwartaal achter de rug. De andere business lines hebben de goede resultaten van vorig jaar gecontinueerd.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/936/jll-rapporteert-sterk-tweede-kwartaal-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?