Het Gouden Hart huurt zorgappartementen van Willem de Zwijger Vastgoed

0

Zorgondernemer het Gouden Hart huurt en exploiteert twintig zorgappartementen van Willem de Zwijger Vastgoed. De zorgappartementen voor dementerende ouderen, inclusief algemene verblijfsruimten, liggen in Parc de Zwijger in Wezep.

Parc de Zwijger is een voormalige kazerne, waar naast de zorgappartementen ook huurappartementen zijn gerealiseerd. De overeenkomst is aangegaan voor twintig jaar.

Cushman & Wakefield heeft Willem de Zwijger Vastgoed geadviseerd bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/het-gouden-hart-huurt-zorgappartementen-van-willem-de-zwijger-vastgoed?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?