Brug-Ned verhuurt kantoorruimte in Eindhoven Tower

0

Brug-Ned heeft zijn elfde huurder in het kantoorgebouw aan de Bogert 31 in Eindhoven verwelkomd. Ongehinderd, een maatschappelijk gedreven organisatie die zich inzet voor een toegankelijker Nederland, vestigt zich op de vierde verdieping in de Eindhoven Tower.

Eindhoven Tower is een karakteristiek gebouw in Eindhoven. Het Centraal Station, het Philips Stadion en het centrum van Eindhoven liggen op vijf minuten loopafstand. Het kantoorgebouw is vorig jaar opgeleverd na een grootschalige verbouwing. De toren heeft een nieuw interieur gekregen en voldoet zo weer aan de wensen en eisen van kantoorgebruikers.

Sinds de renovatie zijn, mede door de renovatie en de scherpe huurprijzen, elf nieuwe huurders in het gebouw gevestigd. Er zijn nog vier verdiepingen beschikbaar.

Cushman & Wakefield adviseerde Brug-Ned bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/brug-ned-verhuurt-kantoorruimte-in-eindhoven-tower?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?