Google breidt uit en verlengt in Viñoly op Amsterdamse Zuidas

0

Google heeft per medio 2017 de huurovereenkomst in het gebouw Viñoly uitgebreid met de twaalfde verdieping en ook de huurovereenkomst verlengd. Met de uitbreiding van ruim 1.000 m² huurt Google nu in totaal circa 5.000 m² kantoorruimte in Viñoly, dat in eigendom is van Deka Immobilien GmbH.

Het hoogwaardige kantoorgebouw Viñoly ligt in het hart van de Zuidas in Amsterdam en is een landmark op de Zuidas. De internationaal vermaarde architect Rafael Viñoly heeft het gebouw ontworpen en is de naamgever van het gebouw. Viñoly bestaat uit een begane grond en 22 bovengelegen verdiepingen en omvat in totaal circa 29.580 m². Het gebouw is volledig verhuurd.

Cushman & Wakefield trad namens verhuurder Deka Immobilien GmbH op tijdens deze transactie. CBRE trad namens Google op.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/google-breidt-uit-en-verlengt-in-vinoly-op-amsterdamse-zuidas?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?