Union Street verkoopt Amsterdamse Edge Portefeuille aan internationale belegger

0

Union Street Edge B.V. heeft de Edge Portefeuille verkocht aan CCP 5 ‘Long-Life’ die geadviseerd wordt door Tristan Capital Partners. De portefeuille bestaat uit acht kantoorpanden, gelegen in Amsterdam Buitenveldert langs de Van Nijenrodeweg en de Europaboulevard. De Edge Portefeuille heeft een volume van circa 18.800 m² v.v.o., met een bezettingsgraad van ongeveer 85 procent.

De portefeuille is eind 2014 gekocht door Union Street Edge. Onder het Asset Management van Spring Real Estate is de bezettingsgraad toegenomen van 60 naar 85 procent. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke huurstijging. De gebouwen aan de Backershagen en de Van Leijenberghlaan zijn volledig verbouwd en verhuurd. Daarnaast is het object aan de Weerdestein 117 deels gerenoveerd.

Gedurende deze transactie werd Union Street Edge begeleid door Spring Real Estate en Loyens & Loeff. CCP 5 ‘Long-Life’ is begeleid door Greenberg Traurig, EY en SGS Search. De operating partner van CCP 5 ‘Long-Life’ voor de transactie is Nexus Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?