Le Creuset vestigt zich aan Kerkstraat in Den Bosch

0

Le Creuset – sinds 1925 expert in het vervaardigen van braad -en stoofpannen in gietijzer – heeft per 1 juli 2017 een nieuwe winkel geopend in Den Bosch. Met een particuliere belegger is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkel van circa 65 m² op de begane grond van de Kerkstraat 14.

De Kerkstraat heeft haar naam te danken aan het Kerkplein (de Annaplaats) waar lang een katholieke kerk heeft gestaan, de Annakapel. De straat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een groot aantal (mode)winkels in het hogere segment.

Le Creuset werd tijdens deze transactie bijgestaan door City Real Estate. CBRE adviseerde vertrekkend huurder Smaak Amsterdam.

 

http://nieuws.cbre.nl/le-creuset-vestigt-zich-aan-kerkstraat-in-den-bosch/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?