Regus huurt 1.500 m² in het Bastion in ‘s-Hertogenbosch

0

Regus, de grootste aanbieder van flexibele werkplekken ter wereld, opent een tweede locatie in ’s-Hertogenbosch. Vanwege de toenemende bedrijvigheid in deze stad heeft Regus met Deka-S-Property No. 1 The Netherlands een huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in gebouw Bastion. De langjarige huurovereenkomst heeft betrekking op circa 1.520 m² en 30 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De kantoorruimte wordt van een volledig nieuwe inrichting voorzien, naar verwachting is het business center begin september gereed voor gebruik.

Het gebouw aan het Willemsplein 2-4 is in 1951 gebouwd en in 2006 volledig gemoderniseerd naar een ontwerp van Pi de Bruijn. Kenmerkend zijn de grote ramen en gewelfde torentjes. Het Bastion beschikt over energielabel A en omvat in totaal circa 30.000 m² kantoorruimte. De afgelopen 9 maanden is circa 3.300 m² kantoorruimte verhuurd in het Bastion. De ligging tegenover het Paleiskwartier is gunstig, op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

De verhuurder is tijdens deze transactie geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. Regus heeft als doelstelling om in komende jaren naar circa 200 tot 250 locaties in Nederland te groeien. De organisatie zoekt hiervoor op diverse plekken nog nieuwe locaties. Regus wordt hierbij geadviseerd door CBRE.

 

http://nieuws.cbre.nl/regus-huurt-1500-m-in-et-bastion-in-s-hertogenbosch/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?