Boretti vestigt hoofdkantoor voor Nederland in Amsterdam

0

Boretti heeft een koopovereenkomst gesloten voor het moderne vrijstaande bedrijfsgebouw aan de Abberdaan 114 in Amsterdam. In het gebouw, van circa 1.240 m² bedrijfs- en kantoorruimte, vestigt Boretti zijn nieuwe hoofdkantoor voor Nederland.

Boretti, een Italian kitchen lifestyle brand, is een toonaangevende producent van onder andere kwalitatief hoogstaande fornuizen, keukenapparatuur en outdoor keukens.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/boretti-vestigt-hoofdkantoor-voor-nederland-in-amsterdam?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?