Van Tuijl koopt bedrijfscomplex in Haaften

0

Het logistieke bedrijfscomplex aan de Hertog Karelweg 23 in Haaften is verkocht aan handelsbedrijf Van Tuijl. Het complex bestaat uit circa 6.650 m² geconditioneerde bedrijfsruimte en circa 120 m² kantoorruimte en is verhuurd aan Nedcargo.

Van Tuijl uit Haaften is een toonaangevend handelsbedrijf in potten, trays en sticks en ontwikkelt en produceert voor iedere kweker de gewenste pot. Het assortiment bestaat onder andere uit alle soorten en maten van hangpotten, plantcontainers, sierpotten en plantenrekken. Kortom alles waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, Rubens Capital Partners, bij deze transactie.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/van-tuijl-koopt-bedrijfscomplex-in-haaften?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?