ChemTechniek Nederland koopt multifunctioneel bedrijfsobject in Veenendaal

0

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt multifunctioneel bedrijfsobject gelegen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal aan ChemTechniek Nederland. Dit bedrijfsobject bevindt zich op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’, welke een strategische ligging heeft ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen aan de rijkswegen A12, A30 en A15.

Over ChemTechniek Nederland
ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze hoogwaardige producten onder meer aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke instellingen en ziekenhuizen.

 

http://www.cmcbedrijfsmakelaars.nl/nieuws/cmc-bedrijfsmakelaars-verkoopt-multifunctioneel-bedrijfsobject-aan-chemtechniek-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?