690 m² kantoorlofts verhuurd aan de Kipstraat 52 in Rotterdam

0

Kipstraat 52, een karakteristiek naoorlogs pand uit 1952 bestaande uit 900 m² kantoorruimte verdeeld over 4 etages exclusief een dakterras van circa 300 m² is getransformeerd van kinderdagverblijf tot moderne kantoorlofts hetgeen heeft geresulteerd in de succesvolle verhuur van 3 etages. De bedrijven A2 Studio, Orange Architects B.V. en Jeroen Schipper Architecten huren ieder een door Van Omme & de Groot turn-key gerenoveerde etage.

Voor de verhuur is nog de laatste turn key loft office beschikbaar van circa 212 m² op de 4e verdieping. Met medegebruik van het gemeenschappelijk dakterras.

Deze transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?