NSI en Ten Holter Noordam verlengen de huurovereenkomsten

0

NSI NV (“NSI”) en Ten Holter Noordam verlengen de huurovereenkomsten voor de beide locaties waar het advocatenkantoor is gevestigd. Het betreft een 10-jarige overeenkomst voor circa 1.640 m² kantoorruimte met parkeerplaatsen aan de Veerhaven 16-18 te Rotterdam en ruim 400 m² met parkeerplaatsen bij HNK Dordrecht aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C te Dordrecht.

Ten Holter Noordam is reeds lange tijd gevestigd in het karakteristieke kantoorpand aan de Veerhaven in Rotterdam. In overleg met de huurder en haar adviseur is het gebouw van binnen volledig gestript en aangepast aan de hedendaagse eisen van huurder en duurzaamheidsaspecten, waaronder het verkrijgen van energielabel A. In Dordrecht blijft Ten Holter Noordam gevestigd in de HNK vestiging. HNK Dordrecht is schuin tegenover het station gelegen.

Bij deze transactie werd Ten Holter Noordam geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Over Ten Holter Noordam
Ten Holter Noordam advocaten is een multiservice kantoor met landelijke dekking en kantoren in Rotterdam en Dordrecht. Met 45 juridische specialisten werken zij samen aan één doel: Ondernemers helpen met praktische bruikbare oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Over NSI
NSI N.V. is een specialist in commercieel vastgoed en de enige beursgenoteerde vastgoed FBI gericht op Nederland. Het NSI team richt zich op het maximaliseren van het resultaat voor aandeelhouders door proactief beheer van de portefeuille en een gedisciplineerde rotatie van objecten. Per ultimo december 2016 was de portefeuille getaxeerd op EUR 1.2 miljard. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.nsi.nl

 

https://nsi.nl/wp-content/uploads/2017/07/Persbericht20THN20huurt20bij20NSI.pdf

Share.

Comments are closed.