BAM Wonen levert 55 appartementen op in het project Palissade te Hendrik-Ido-Ambacht

0

In De Volgerlanden-West te Hendrik-Ido-Ambacht, vlakbij het Sophiapark en winkelcentrum Hoogambacht, heeft BAM Wonen 55 panorama-appartementen in het project Palissade aan de bewoners opgeleverd.

Palissade is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. Maart 2016 werd samen met toekomstige bewoners de start bouw op de bouwplaats van Palissade gevierd. Na een voorspoedige bouw, is de laatste woning deze maand opgeleverd.

Elk appartement heeft een royaal terras, is ruim opgezet met minimaal drie kamers en beschikt over een eigen parkeerplaats. De bewoners hebben de vrijheid gekregen om hun woning zelf in te delen. Daarnaast hebben alle appartementen van Palissade een fraai uitzicht door de grote raampartijen.

De Volgerlande is een voormalig tuinbouwgebied dat plaats heeft gemaakt voor een zeer gevarieerde woonomgeving met buurtjes die allemaal hun eigen karakter hebben. De eerste woningen in de wijk werden in 2000 gebouwd. Voor meer informatie over het project zie https://devolgerlanden.nl/onze-projecten/koopwoningen/palissade

 

http://nieuws.bamwonen.nl/bam-wonen-levert-55-appartementen-op-in-het-project-palissade-te-hendrik-ido-ambacht/

Share.

Comments are closed.