Eerste paal 28.000 m² DC Appelweg Moerdijk

0

Heembouw, Exeter Property Group en INDUSTRIAL real estate partners geven startsein voor bouw logistiek DC aan Appelweg Moerdijk

Met het slaan van de feestelijke laatste paal, is vrijdag 14 juli het startsein gegeven voor de realisatie van een logistiek DC aan de Appelweg in Moerdijk. Heembouw realiseert het distributiecentrum in opdracht van logistiek belegger Exeter Property Group.

De feestelijke handeling werd verricht door Manon Baartmans, manager commercie Havenschap Moerdijk en John Toukatly, Principal of Exeter Property Group.

Het nieuwe DC wordt 28.000 m² groot, verdeeld over een hal van 24.000 m², een kantoor van 1.200 m² en 3.400 m² mezzanine, en is ontworpen door Habeon Architecten. Het DC wordt in compartimenten vanaf 11.000 m² verhuurd. In het eerste kwartaal van 2018 is de oplevering.

INDUSTRIAL real estate partners is de verhurende makelaar op dit project.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?