JLL opent stemronde Winning Workplace Award 2017

0

Vanaf vandaag is het mogelijk om een stem uit te brengen op een van de zes genomineerden van JLL’s Winning Workplace Award via de speciale Winning Workplace Award website. De zes bedrijven die JLL heeft genomineerd voor de strijd om de Winning Workplace Award zijn Accenture, De Vol​ksbank, Enexis, Plantronics, TravelBird en VGZ. Stemmen kan tot 30 augustus. De Winning Workplace Award wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. Dit jaar is het thema van de WWA ‘Human Experience’. Het draait om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door de werkomgeving.

Het aantal publieksstemmen zullen uiteindelijk tezamen met het oordeel van een speciaal samengestelde jury bepalend zijn voor de selectie van drie finalisten. De ‘Winning Workplaces’ van deze drie finalisten zullen daarna bezocht worden door de jury. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ‘winning workplace team’ van de organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Ook zal er worden gesproken met medewerkers van de organisatie om inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het concept. Op basis van de jurybezoeken wordt tijdens het congres Tomorrow@Work op 16 november bekendgemaakt wie de winnaar is van JLL’s Winning Workplace Award 2017.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/934/jll-opent-stemronde-winning-workplace-award-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?