Business Center Noord West in Rotterdam verkocht aan Henley 360

0

Henley 360 heeft het Business Center Noord West in Rotterdam gekocht van Propertize. Het complex bestaat uit 14.430 m² bedrijfs- en kantoorruimte en ligt aan de Sheffieldstraat, Stuttgartstraat en Corkstraat op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West.

Het business center bestaat uit 6.703 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 7.727 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en drie bovengelegen verdiepingen. Er bevinden zich 110 parkeerplaatsen op het parkeerdek en 50 parkeerplaatsen rond het gebouw. Business Center Noord West is voor circa 80% verhuurd.

De gespecialiseerde assetmanagementorganisatie Henley 360 heeft een focus op de Europese kantoren- en industriële sector en heeft al twintig jaar ervaring in de sector. Met succes heeft de organisatie 48 innovatieve gemengde bedrijfsparken ontwikkeld in Groot-Brittannië en Europa.

Henley 360 werd bij deze transactie begeleid door TREC en juridisch bijgestaan door NautaDutilh. De verkoper werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff en geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q3/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal-van-2017/business-center-noord-west-in-rotterdam-verkocht-aan-henley-360?page=1&region=

Share.

Comments are closed.