Cushman & Wakefield start verkoop drie vastgoedobjecten voor gemeente Amsterdam

0

Cushman & Wakefield heeft van de Gemeente Amsterdam de verkoopopdracht gekregen voor de verkoop van drie vastgoedobjecten in de stad die met een erfpachtovereenkomst op basis van eeuwigdurende erfpacht zullen worden verkocht. De objecten worden verkocht via een inzichtelijk, openbaar en gestructureerd verkoopproces.

Het vastgoed bestaat uit kantoren- en bedrijfsruimten die niet door de gemeente zelf in gebruik zijn. Het gaat om de Geldersekade 101 (circa 1.445 m² v.v.o.), de Jan Rebelstraat 24 (circa 3.714 m² v.v.o.) en de Nieuwe Herengracht 95 (circa 1.360 m² v.v.o. en 520 m² tuinoppervlakte).

In opdracht van Gemeente Amsterdam zet Cushman & Wakefield het vastgoed zo breed mogelijk in de markt waarna geïnteresseerden ruim zes weken krijgen om zich in de objecten en de verkoopvoorwaarden te verdiepen en een bieding uit te brengen. De sluitingsdatum voor biedingen is vastgesteld op 15 augustus om 17.00 uur.

Het vastgoed wordt aangeboden tegen marktconforme vraagprijzen. Geïnteresseerden kunnen toegang krijgen tot de dataroom met specifieke informatie door een verzoek hiertoe per e-mail te sturen naar gemeentelijkvastgoed@cushwake.com. Via de dataroom zullen geïnteresseerden worden geïnformeerd over de bezichtingsdagen van de verschillende objecten. De objecten zijn vanaf vrijdag 30 juni 2017 online te vinden.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q2-2017/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/cushman-wakefield-start-verkoop-drie-vastgoedobjecten-voor-gemeente-amsterdam?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?