Accenture, De Volksbank, Enexis, Plantronics, TravelBird en VGZ genomineerd voor JLL’s Winning Workplace Award 2017

0

JLL heeft zes bedrijven genomineerd in de strijd om de Winning Workplace Award die in november uitgereikt zal worden. In alfabetische volgorde zijn dit:

• Accenture;
• De Volksbank;
• Enexis;
• Plantronics;
• TravelBird;
• VGZ.

De Winning Workplace Award wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends. Dit jaar is het thema van de JLL Winning Workplace Award ‘Human Experience’. Het draait om de eindgebruiker en hoe deze gefaciliteerd en gemotiveerd wordt door de werkomgeving. De focus ligt hierbij op drie aspecten die van invloed zijn op de eindgebruiker: engagement, empowerment en fulfillment. Eerder edities van JLL’s Winning Workplace Award werden gewonnen door Vodafone, Essent en Dimence.

Vanaf 17 juli tot 31 augustus kan iedereen via de Winning Workplace Award website​ een stem uitbrengen op een van de zes genomineerden. Het aantal publieksstemmen en het oordeel van een vakkundig samengestelde jury zijn in deze ronde tezamen bepalend voor de selectie van drie finalisten. De ‘Winning Workplaces’ van deze drie finalisten zullen daarna bezocht worden door de jury. De jury spreekt tijdens deze bezoeken met het ´winning workplace team´ van de organisatie over de aanpak en de kritische succesfactoren. Ook zal er worden gesproken met medewerkers van de organisatie om inzicht te krijgen in de praktijkervaringen met het concept. Op basis van de jurybezoeken wordt tijdens het congres Tomorrow@Work op 16 november bekendgemaakt wie de winnaar is van JLL’s Winning Workplace Award 2017.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/928/accenture-de-volksbank-enexis-plantronics-travelbird-en-vgz-genomineerd-voor-jll-winning-workplace-award-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?