Bever sluit huurovereenkomst met Deka Immobilien Investment GmbH in Plein Westermaat Hengelo

0

Bever huurt 1.562 m² winkelruimte aan Het Plein 190 op retailpark Plein Westermaat in Hengelo. Het moderne retailpark ligt direct langs de A1, is zeven dagen per week geopend en heeft ruim 1.600 gratis parkeerplaatsen voor het winkelend publiek.

Bever is een winkelketen voor buiten(sport)artikelen en heeft in Nederland meer dan 40 vestigingen. De organisatie is een buitenambassadeur en biedt het grootste outdoorassortiment in Nederland.

Cushman & Wakefield is verantwoordelijk voor het beheer van Plein Westermaat namens Deka Immobilien Investment GmbH. De afdeling property transformers heeft de nieuwe winkel naar de wensen van Bever verbouwd.

Bever werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoedadviseurs. Deka Immobilien Investment GmbH werd, in collegiale samenwerking met PURE Commercieel Vastgoed, geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q2/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/bever-sluit-huurovereenkomst-met-deka-immobilien-investment-gmbh-in-plein-westermaat-hengelo?page=1&region=

Share.

Comments are closed.