Notariskantoren De Jong & De Nerée en Van Buttingha Wichers samen verder

0

Grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag.

De twee Haagse notariskantoren De Jong & De Nerée en Van Buttingha Wichers zullen elkaar met ingang van 1 januari 2018 versterken. Door het samengaan en onder leiding van de partners van beide kantoren wordt de veelzijdigheid aan diensten uitgebreid. Het nieuwe kantoor start met ongeveer veertig medewerkers en is daarmee het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag. Vooralsnog opereren beide partijen vanuit hun eigen kantoor in respectievelijk Scheveningen en Den Haag.

Werken aan toekomstbestendigheid
Het samengaan van de twee kantoren kent een aantal belangrijke redenen. Caroline Neering-de Nerée tot Babberich, partner bij De Jong & De Nerée notarissen: “Door de samenwerking met Van Buttingha Wichers ontstaat het grootste notariskantoor van Den Haag met expertise op verschillende vakgebieden. Dit betekent dat we samen een breder pakket van dienstverlening kunnen aanbieden, zowel op lokaal, landelijk als internationaal niveau.”

Tegelijkertijd wordt de toekomstbestendigheid van beide kantoren verstevigd. Thierry Burgemeestre, partner bij Van Buttingha Wichers notarissen, licht toe: “Ons kantoor heeft met name een focus op het complexe (internationale) ondernemingsrecht en (internationale) familie- en erfrecht. In De Jong & De Nerée hebben we een partij gevonden met dezelfde denk- en werkwijze én een brede expertise op het gebied van professioneel vastgoed. Door onze krachten te bundelen waarborgen we de continuïteit en hoogwaardige dienstverlening van beide kantoren, die per 1 januari 2018 officieel als één kantoor samengaan. De feitelijke samenwerking is reeds gestart.”

Den Haag en Scheveningen
Nu het samengaan bekend is, vertelt Neering-de Nerée tot Babberich onder andere wat dit voor hun cliënten betekent: “We gaan verder onder de naam Van Buttingha Wichers notarissen, dat zowel gevestigd is in Den Haag als Scheveningen. Er verandert niet veel voor de cliënten van beide kantoren en zij kunnen blijven vertrouwen op dezelfde notarissen, zorg en kwaliteit.”

 

http://www.vbwnotarissen.nl/nl/persbericht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?