Regus opent in augustus nieuw business center in Utrecht-Centrum

0

Regus, de grootste aanbieder van flexibele werkplekken ter wereld, heeft met vastgoedbelegger Vastint Netherlands een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 945 m² kantoorruimte aan de St. Jacobstraat 123-135 te Utrecht. Gebouw Jacob stamt uit 1958 en is recent gedeeltelijk gerenoveerd en verduurzaamd. Het gebouw met vijf verdiepingen wordt gekenmerkt door een eenvoudige, tijdloze bouwstijl en is direct te herkennen aan de strakke heldere architectuur. Naast de verschillende kantoorgebruikers huisvest Jacob op de begane grond Bever Zwerfsport en Sixt Autoverhuur.

Het kantoor ligt tegenover het Vredenburg en op korte afstand van Utrecht Centraal Station, winkelcentrum Hoog Catharijne, het Neude en de Oudegracht waar diverse lunchrooms, restaurants en winkels te vinden zijn.

Regus heeft als doelstelling om in komende jaren naar circa 200 tot 250 locaties in Nederland te groeien, dit maakt onderdeel uit van de internationale strategie. Regus zoekt hiervoor op diverse plekken nog nieuwe locaties. Regus wordt hierbij geadviseerd door CBRE.

 

http://nieuws.cbre.nl/regus-opent-in-augustus-nieuw-business-center-in-utrecht-centrum/

Share.

Comments are closed.