Lucardi juwelier opent honderdste winkel

0

De in horloges, sieraden en bijoux gespecialiseerde retailer Lucardi heeft op woensdag 7 juni de honderdste juwelierswinkel geopend in winkelcentrum Polderplein in Hoofddorp. De nieuwe winkel ligt in het centrum van Hoofddorp aan het Polderplein 231 en heeft een oppervlakte van circa 110 m² op de begane grond.

Deze honderdste winkel biedt ruimte aan het gehele assortiment sieraden en horloges van Lucardi, voor dames, heren en kinderen. De collectie van Lucardi Juwelier bestaat uit een breed aanbod van de allerlaatste trends, maar ook bekende klassiekers zijn vertegenwoordigd. Recent opende Lucardi ook al nieuwe winkels in Utrecht, Zwolle en Hellevoetsluis en naar verwachting wordt volgende maand al vestiging 101 geopend, in Amsterdam Osdorp.

Lucardi opende in 1988 haar eerste winkels in Nederland, toen nog onder de naam Luigi Lucardi. In 2002 kreeg de keten zijn bekende paarse kleur en werd de huidige formule geïntroduceerd. Naast de nu honderd winkels heeft Lucardi ook een aantal succesvolle online webshops en worden de sieraden eveneens via de winkels van Kijkshop verkocht. Met de open uitstraling en het gebruik van glazen kasten waar het assortiment geordend is, onderscheidt Lucardi zich al jaren succesvol van de meer traditionele juweliers.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder van de winkel, DELA Vastgoed, bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q2/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/lucardi-juwelier-opent-honderdste-winkel?page=1&region=

Share.

Comments are closed.