Ordina sluit nieuwe huurovereenkomst in Nieuwegein

0

Raiffeisen Immobilien Kapitalanlage Gesellschaft mbH heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst met Ordina Holding gesloten voor zijn hoofdkantoor in Nieuwegein. Ordina huurt circa 14.000 m² kantoorruimte aan de Ringwade 1 op een zichtlocatie aan de A12.

Ordina Holding, opgericht in 1973, is een onafhankelijke ICT-dienstverlener met circa 2.700 medewerkers in de Benelux. De organisatie implementeert ICT-toepassingen in de sectoren overheid, financiële dienstverlening, industrie en zorg en is sinds 1987 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam.

Cushman & Wakefield en advocatenkantoor Lexence hebben Raiffeisen Immobilien Kapitalanlage Gesellschaft mbH bij deze transactie geadviseerd. Ordina werd geadviseerd door Solved.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q2/transactieberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/ordina-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-in-nieuwegein?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?