Cushman & Wakefield start tweede ronde online verkoop voormalige politiegebouwen

0

Op donderdag 22 juni 2017 start internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield de tweede verkoopronde van de online veiling van in totaal 29 voormalige politiegebouwen namens de Nationale Politie. In deze tweede ronde worden zeven objecten online aangeboden via nationalevastgoedveiling.nl. Net als bij de eerste verkoopronde wordt ook deze online verkoop notarieel begeleid door TeekensKarstens Notarissen.

De objecten zijn gelegen in Hendrik Ido Ambacht, Rozenburg, Tholen, Sint Willebrord, Dordrecht (2 objecten) en Kapelle. Tot een dag voor de verkoop – woensdag 21 juni 2017 – is het voor geïnteresseerden mogelijk een voorwaardelijke onderhandse bieding uit te brengen bij de notaris. Onderhandse biedingen worden de dag na de veiling – vrijdag 23 juni 2017 – geopend en vergeleken met de online biedingen. Kijkdagen worden via het verkoopplatform nationalevastgoedveiling.nl bekendgemaakt. Deze tweede online veiling maakt deel uit van de verkoop van in totaal 29 voormalige politiegebouwen waarvan er twintig online worden aangeboden in drie afzonderlijke verkoopronden.

De eerste verkoopronde van zes objecten vindt plaats op donderdag 8 juni 2017. De derde verkoopronde staat gepland voor het derde kwartaal van 2017. De negen objecten die geen deel uitmaken van de online verkoop – veelal grotere politiegebouwen met een herontwikkelingspotentie – worden verkocht via een gestructureerd onderhands verkoopproces. Kandidaten kunnen zich hiervoor aanmelden waarna zij nadere informatie ontvangen op het moment dat de verkoopprocedure start.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q2-2017/nieuwsberichten-uit-het-tweede-kwartaal-van-2017/cushman-wakefield-start-tweede-ronde-online-verkoop-voormalige-politiegebouwen?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?