ZKH Prins Constantijn geeft startsein PROVADA 2017

0

Vanochtend om 10 uur heeft ZKH Prins Constantijn de 13e editie van vastgoedbeurs PROVADA officieel geopend. Als Special Envoy van StartupDelta2020 is de Prins nauw betrokken bij bedrijfsinnovatie. In zijn opening statement benadrukte hij alleen te spreken op plekken waar concreet aan innovatie door start-ups wordt gewerkt. Omdat PROVADA daaraan veel belang hecht, heeft het vorig jaar het FUTURE-platform toegevoegd op de beursvloer.

Het hoofdthema van PROVADA is dit jaar Connecting the Future. Prins Constantijn refereerde daaraan in zijn oproep om start-ups te verbinden met grown-ups. “Want ze hebben vaak geen idee waar ze moeten aankloppen. We moeten samen pionieren om ervoor te zorgen dat de Nederlandse vastgoedmarkt voorop loopt. In veel sectoren vindt men dat innovatie achterblijft, totdat een disrupter de markt op z’n kop zet. Wie zal dat zijn in het vastgoed?”

De komende dagen biedt PROVADA een ongekend groot programma aan inspirerende bijeenkomsten en ontmoetingen. Je bent tot en met donderdag 1 juni 2017 meer dan welkom in de Amsterdam RAI!

 

https://www.provada.nl/nl/nieuws/zkh-prins-constantijn-geeft-startsein-provada-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?