Troostwijk Groep vindt aansluiting bij Spaanse branchegenoot Tinsa

0

Vandaag wordt bekend gemaakt dat het Spaanse taxatiebureau Tinsa Group (‘Tinsa’), de taxatie-, expertise- en real estate activiteiten van Troostwijk Groep heeft overgenomen. De Nederlandse vennootschappen van Troostwijk Groep blijven ongewijzigd onder de huidige merknamen actief in de markt.

Voor Troostwijk betekent het naast een bredere basis voor groei in de thuismarkt, een versterking van haar internationale mogelijkheden.
Tinsa zet hiermee een volgende stap in de uitbouw van haar internationale taxatienetwerk. De combinatie van Tinsa bedrijven in Europa en Latijns Amerika heeft een omzet van 120 mio Euro.

Het huidige management van Troostwijk Groep blijft intact, waarbij Wiebe Westerhof als CEO aanblijft. Ad Westerhof treedt terug als CEO, maar zal nog geruime tijd de ontwikkelingen van Troostwijk Groep blijven ondersteunen.

Wiebe Westerhof: “ Wij zijn verheugd met deze nieuwe fase die voor het bedrijf aanbreekt. Al enige tijd waren wij geïnteresseerd in een goede strategische partner die onze groei kan ondersteunen en tegelijkertijd de waarde van het huidige Troostwijk erkent. Aan Tinsa voegen wij een rijke historie met veel kennis en kunde toe. Samen met hen zullen wij ook internationaal op zoek gaan naar verdere uitbreiding. Daarnaast zien wij in de Nederlandse markt kansen die in het verlengde van onze huidige dienstverlening liggen. Tinsa is net als Troostwijk een onafhankelijke dienstverlener, heeft een sterke track record opgebouwd en is krachtig op IT gebied. Het is een enorme uitdaging om nu de krachten te bundelen en invulling te geven aan de gezamenlijke ambities.”

 

http://www.troostwijk.nl/syscontent/uploadfiles/141/Persbericht%20-%20Troostwijk%20Groep%20vindt%20aansluiting%20bij%20Spaanse%20branchegenoot%20Tinsa.pdf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?