Nieuw kantoor in Almere voor Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting

0

Door het groeiende aantal klanten op het gebied van bedrijfshuisvesting en taxaties verhuist het kantoor in Almere per 1 juni 2017 naar het kantoorpand Randstad 20-25.

De ruimte is gelegen op de begane grond van een kantoorpand op zichtlocatie aan de Randstaddreef/Landdrostdreef. In samenwerking met de eigenaar is het pand getransformeerd naar een businesscenter waar werkplekken gehuurd kunnen worden in een dynamische werkomgeving. Het kantorenpark Randstad is centraal gelegen in Almere Stad, op loopafstand van centrum en station.

Vanuit de kantoren in Almere en Lelystad wordt door Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting vakkundig advies en persoonlijke dienstverlening geboden met betrekking tot aanhuur/verhuur, aankoop/verkoop en taxaties van kantoren, bedrijfsruimten en winkels in Flevoland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?