Provast wint in Las Vegas ICSC “VIVA Best of the Best Award”

0

Provast heeft met de Markthal de wereldwijde ICSC “VIVA Best of the Best Award” gewonnen. De Markthal won vorig jaar al de ICSC European Shopping Center Award. Uit de winnaars van alle continenten is nu de beste van de wereld gekozen. Jurjen Thomas en Hans de Jong van Provast mochten de prijs in ontvangst nemen op de RECON in Las Vegas, met 37.000 deelnemers uit 58 landen de grootste winkelvastgoed conferentie ter wereld.

De ICSC (International Councel of Shopping Centers) eert met de VIVA Best-of-the-Best Award ’s werelds beste voorbeelden van “Vision, Innovation, Value and Achievement in Design and Development, Sustainability, Marketing and Community Service”.

Prijzenregen
Provast werd voor het Rotterdamse icoon al bekroond met diverse prijzen, waaronder de NRW Jaarprijs, MIPIM Award (Best Shopping Centre), NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling, MAPIC Award (Best Retail Urban) en de FGH Vastgoedprijs.

ICSC
ICSC is een wereldwijde organisatie voor de winkelcentrabranche met circa 70.000 leden in meer dan 100 landen. Leden zijn onder andere eigenaren, ontwikkelaars, winkelcentramanagers, marketingspecialisten, investeerders, verhuurders, retailers en daarnaast opleidingsinstituten en publieke instellingen. ICSC vormt met meer dan 25 landencouncils een netwerk over de gehele wereld.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?