Nieuw mandaat van LRC past perfect in strategie van JLL Property & Asset Management

0

LRC Group Netherlands, manager en mede-eigenaar van een portefeuille met 33 objecten, heeft het property management van een deel van haar Nederlandse portefeuille aanbesteed. Na een zorgvuldig selectieproces bleek JLL Property & Asset Management de beste prijs-kwaliteit te bieden. Het betreft een portefeuille van tien kantoorpanden verspreid over heel Nederland. Het mandaat is op 1 mei jl. ingegaan.

“Een uitdaging die heel goed bij ons past” stelt Piet Hein Erdman, Head of Property & Asset management bij JLL. “Op een aantal vlakken wordt namelijk meer van ons gevraagd dan je van een reguliere vastgoedmanager mag verwachten. Dat past perfect in onze strategie om als “value add” property manager steeds vaker bij te dragen aan het oplossen van complexere opgaven”.

Over LRC
LRC Group is een vastgoedbelegger en manager sinds 1995 opererend vanuit kantoren in London, Berlijn en Limassol. Medio 2016 is het Amsterdamse kantoor geopend voor het managen en verder uitbouwen van de Nederlandse portefeuille. Momenteel beheert LRC Group zo’n 400 objecten met een belegd vermogen van circa € 3.3 miljard waarvan een vijfde in Nederland.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/919/nieuw-mandaat-van-lrc-past-perfect-in-strategie-van-jll-property-ssset-management

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?