Savills aangesteld om Lynus portefeuille te beheren

0

Signal Real Estate Opportunities (Lux) Investco VIII S.a.r.l. heeft internationale vastgoedadviseur Savills aangesteld als property manager van de recent geacquireerde Lynus vastgoedportefeuille.

De Lynus portefeuille maakte oorspronkelijk deel uit van het Duitse vastgoedfonds SEB ImmoInvest en omvat 7 panden, verdeeld over het hele land, met een totale oppervlakte van 60.000 m² kantoorruimte.

Melissa Raap, key account manager van de Lynus portefeuille bij Savills Nederland, zegt: “We zijn verheugd dat nieuwe eigenaar Signal ons heeft aangesteld voor het beheer van hun eerste aankoop in Nederland; de Lynus portefeuille. Wij kennen deze panden zeer goed en hebben in het verleden al mooie resultaten weten te behalen, zoals de huurverlenging met CGI in Lotus E eind vorig jaar. We kijken er naar uit om het beheer voort te zetten voor onze nieuwe opdrachtgever Signal.”

Annexum International is de asset manager van de Lynus portefeuille.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/217262-0/05/2017/savills-aangesteld-om-lynus-portefeuille-te-beheren

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?