Merkspace komt naar Amsterdam

0

Merkspace Amsterdam opent vanaf 1 juli zijn deuren!

Het succesvolle “co-working & private office” concept uit Tel Aviv zit met zijn eerste Amsterdamse kantoor in Gouden Bocht, aan de Herengracht 499.

Met het eerste “Sports-tech Innovation-centre” ter wereld en een grote “Asian incubator”, richt Merkspace zich voornamelijk op start-ups die internationaal willen groeien.

De korte lijntjes met de start-up scene in Tel Aviv geeft toegang tot de beste sprekers, tech- innovators en experts en minstens net zo belangrijk venture capitalists.

Maandelijks zal er een uniek samengestelde groep experts richting Amsterdam komen voor lezingen, mentor services en het “investors breakfast”.

Naast start-ups zijn ook service-providers, freelancers en kleinere- tot middelgrote bedrijven die hier van willen profiteren, meer dan welkom.

De high-end service die Merkspace biedt, zorgen ervoor dat je als huurder de vrijheid hebt om je volledig te focussen op je werk en stappen kunt maken. Het motto is dan ook “Love where you work from”.

Misschien wel het meest interessante is dat er vanuit Merkspace zelf, actief, met de huurder gezocht wordt naar nieuwe zakelijke mogelijkheden binnen hun (internationale) netwerk en daarbuiten.

In het afgelopen jaar heeft Merkspace 3.7 millioen dollar opgehaald, en meer dan 9 duizend zakelijke contacten gelegd, voor de 150 bedrijven die ze huisvesten.

Voor €250 kan je al een plek huren en in je all-inclusive fee zitten dus alle services. Ook heb je beschikking over vier Biro’s, dus kom langs voor een preview en een proefritje in de tuin!

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?