Appartementen PME in Leiden voor oplevering verhuurd

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft alle 76 woningen in een nieuw appartementencomplex van pensioenfonds PME in Leiden voor oplevering verhuurd. Met het (opnieuw) onthullen van het kunstwerk op de gevel werd het complex vanmiddag feestelijk geopend. VORM tekende voor de ontwikkeling en de realisatie van de woningen.

De 76 starterwoningen, onderdeel van het project Clusius, liggen aan de Wassenaarseweg in de wijk Boerhaave, vlakbij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). De appartementen hebben twee, drie of vier kamers en variëren in grootte tussen de 55 en 91 vierkante meter. De huren liggen in het middensegment, tussen de 735 en 1030 euro per maand.

De acquisitie in Leiden past in de strategie van PME om de komende jaren via Syntrus Achmea RE&F extra te beleggen in Nederlandse woningen. “De aankoop van dit project zorgt daarnaast voor een verdere verjonging en verduurzaming van onze woningportefeuille met een verbetering van het rendement”, zegt de heer Marcel Andringa, uitvoerend bestuurder vermogensbeheer van PME.

In totaal bestaat het project Clusius in Leiden uit drie woontorens met in totaal 229 woningen, waaronder 90 koopwoningen en 139 huurwoningen, die deels ook voor studenten zijn bestemd. Pensioenfonds PME neemt daarvan één woontoren af met de 76 appartementen.

Syntrus Achmea RE&F ziet Leiden als een zeer aantrekkelijke regio voor de beleggingen van zijn institutionele klanten. In het centrum van de stad werd afgelopen maart officieel het startsein gegeven voor de bouw van Lorentz, waarin Syntrus Achmea RE&F 173 appartementen, kantoren, commerciële ruimtes en een parkeergarage met 198 plaatsen afneemt.

 

http://www.achmeavastgoed.nl/over-ons/nieuws/Paginas/Appartementen-PME-in-Leiden-voor-oplevering-verhuurd-.aspx

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?