W.P. Carey verstrekt Cushman & Wakefield de property management opdracht voor kantoor Rabobank Eindhoven

0

Op de internationale vastgoedbeurs MIPIM in Cannes, die gister van start is gegaan, hebben W.P. Carey en Cushman & Wakefield een contract getekend voor het property management van het nieuwe kantoor van Rabobank aan de Fellenoord in Eindhoven. W.P. Carey heeft het gebouw in belegging.

Het nieuwe kantoor biedt ruimte aan circa 2.000 medewerkers en is ontwikkeld door OVG Real Estate. De oplevering staat gepland voor 1 mei 2017. Het moderne en duurzaam ontwikkelde kantoor wordt opgeleverd met een BREEAM Excellent label.

Het kantoor is een ontwerp van UN studio en past in het huidige stedelijk beleid van Eindhoven. Het ontwerp wordt gekenmerkt door horizontale lijnen, onderbroken door diagonalen. Door enkele bouwlagen ten opzichte van elkaar te verschuiven krijgt het geheel een speels karakter. Voor de bouw wordt gebruikgemaakt van duurzame materialen en het ontwerp is gericht op het beperken van het energieverbruik. Verder wordt het nieuwe kantoor op een natuurlijke manier verweven met de omgeving, onder meer door aandacht voor groen en deels open buitenterrein.

Flexibele en moderne huisvesting
Rabobank Nederland zet met deze ontwikkeling in op een veilige, aantrekkelijke en flexibele werkomgeving toegerust op flexibel en modern werken. Het nieuwe kantoor krijgt een breed aanbod aan faciliteiten, variƫrend van concentratieplekken tot ontmoetingsplekken en van ruimtes voor vergaderingen tot ruimtes voor presentaties, workshops en ontwikkeling.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2017/q1-2017/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/wp-carey-verstrekt-cushman-wakefield-property-management-opdracht?page=1

Share.

Comments are closed.