The Office Operators huurt Nieuwezijds Voorburgwal 104-108 in Amsterdam

0

The Office Operators (TOO) heeft een 10-jarig huurcontract gesloten met een particuliere belegger voor de huur van het gehele gebouw aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104-108 in Amsterdam.

Voor de aanbieder van flexibele werk- en vergaderplekken wordt het de twintigste locatie in Nederland en de achtste locatie in Amsterdam. Sipke Feenstra (CEO van TOO): “We zijn zeer verheugd dat we dit prachtige stukje Amsterdamse geschiedenis mogen toevoegen aan onze rap groeiende en toch al rijke collectie. Amsterdam is een zeer belangrijke pijler in ons netwerk en we zijn blij dat we het aanbod voor onze gasten nog verder hebben kunnen versterken met deze locatie.”

Het voormalige politiebureau heeft een oppervlakte van circa 1.286 m² en wordt, na een volledige renovatie, voor de zomer geopend.

Cushman & Wakefield heeft The Office Operators geadviseerd bij de aanhuur.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/the-office-operators-huurt-nieuwezijds-voorburgwal-104-108-in-amsterdam?page=1&region=

Share.

Comments are closed.