Bestseller huurt 640 m² winkelruimte in Leidsche Rijn

0

BESTSELLER heeft voor drie van haar fashion formules in totaal circa 640 m² winkelruimte gehuurd in Leidsche Rijn Centrum in Utrecht. Dit nieuwe stadscentrum is momenteel in ontwikkeling en wordt naar verwachting eind 2017 opgeleverd. De langjarige huurcontracten voor de winkels zijn afgesloten met Leidsche Rijn Centrumplan B.V., een samenwerking van a.s.r. vastgoed projecten en Vesteda Project Development.

Denimliefhebbers kunnen straks hun hart ophalen bij JACK & JONES, die circa 260 m² tot zijn beschikking krijgt. Voor haar formule ONLY huurt de retailer circa 263 m² winkelruimte en met de unit die Name It huurt (ca. 117 m²) wordt het aanbod aan baby- en kinderkleding in Leidsche Rijn Centrum nog verder uitgebreid. Gezamenlijk zorgen zij voor een grote collectie aan baby-, kinder-, tiener-, dames- én herenmode in Leidsche Rijn.

De retail van Leidsche Rijn bestaat uit een goede mix van mode, food & horeca en gezondheid, met zowel (inter)nationale als lokale ondernemers. Jumbo Foodmarkt, H&M, MANGO, VERO MODA, Hunkemöller, Blendz en Jones & Jones hebben zich al eerder gecommitteerd aan het centrum.

CBRE bracht als adviseur van de verhuurder de transacties tot stand, in collegiale samenwerking met Engelvast.

 

http://nieuws.cbre.nl/bestseller-huurt-640-m-winkelruimte-in-leidsche-rijn/

Share.

Comments are closed.