Twee nieuwe huurders voor bedrijfscomplex aan Everdenberg in Oosterhout

0

Het bedrijfscomplex aan de Everdenberg 6 in Oosterhout is langjarig verhuurd aan Taste and More en Fraai Projecten. Het complex bestaat uit circa 12.732 m² bedrijfsruimte en 2.726 m² kantoorruimte.

Taste and More is een jong en dynamisch catering- en promotiebedrijf. Fraai Projecten verzorgt de inrichting en styling van evenementen. Met de komst van de twee bedrijven is het complex volledig verhuurd.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij de verhuur van het complex geadviseerd door Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield, waar DTZ Zadelhoff sinds November 2016 onderdeel van is.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/twee-nieuwe-huurders-voor-bedrijfscomplex-aan-everdenberg-in-oosterhout?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?