Maja Media verhuurt bedrijfsgebouw in Enschede

0

Maja Media heeft een nieuwbouw bedrijfshal van circa 2.500 m² langjarig verhuurd aan Witzand Bouwmaterialen. Het object ligt aan de Hendrik ter Kuilestraat 202 in Enschede op een perceel van circa 3.600 m².

Witzand Bouwmaterialen is een familiebedrijf uit 1894 en heeft vestigingen in Almelo, Eibergen, Lichtenvoorde, Ruurlo en Vriezenveen. Deze maand opent de organisatie zijn zesde vestiging in Enschede. Op de kavel is een afhaalcentrum gebouwd, waar een totaalpakket aan bouwmaterialen wordt aangeboden aan zowel zzp’ers als aannemers.

Naast deze locatie is nog een perceel van circa 6.000 m² beschikbaar, dat ruimte biedt voor een nieuwbouw bedrijfsruimte (zowel huur als koop is mogelijk).

Maja Media werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff, sinds 15 november jl. onderdeel van de Cushman & Wakefield groep.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2017/q1/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2017/maja-media-verhuurt-bedrijfsgebouw-in-enschede?page=1&region=

Share.

Comments are closed.