Inteva Products en Kyowa Kirin huren in One15

0

President Investments heeft twee units in One15 in Hoofddorp verhuurd. Het betreft 340 m² en 7 parkeerplaatsen aan Inteva Products Netherlands en 347 m² en 5 parkeerplaatsen aan Kyowa Kirin Pharma.

Inteva Products is wereldwijd een van de grootste automotive suppliers met een rijke historie die teruggaat tot 1872. Het huidige Inteva Products is onderdeel van de Renco Group en heeft haar hoofdkantoor in Troy, Michigan. De nieuwe locatie in Hoofddorp fungeert als Europees support office.

Kyowa Kirin is een Japans farmaceutisch en biotechnologisch concern, hoofdkantoor houdend in Tokyo. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medicijnen op het gebied van oncologie, nefrologie en immunologie.

Met de komst van beide organisaties is in One15 in nog geen 12 maanden tijd meer dan 2.000 m² aan drie verschillende bedrijven verhuurd.
Inteva Products werd geadviseerd door JLL en Kyowa Kirin door Glint Real Estate. Eigenaar President Investments werd bij beide transacties geadviseerd door Spring Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.